Workshop

RobinKFotografie organiseert in samenwerking met RKVV Wilhelmina uit Den Bosch op zaterdag 21 november 2015 een workshop sportfotografie. In deze workshop worden de basisprincipes van fotografie herhaald en worden er tips en trucs besproken met betrekking tot sportfotografie. Het betreft een interactieve presentatie, een praktijkgedeelte en een nabewerkingsgedeelte.

Programma

09.00 uur: start programma met presentatie, koffie en thee.
10.00 uur: gezamenlijk fotograferen wedstrijd.
11.00 uur: start gezamelijke nabewerking.
11.30 uur: afsluiting en vragenronde

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor mensen die reeds een affiniteit hebben met fotografie en meer willen halen uit hun fototoestel tijdens sportwedstrijden, specifiek gericht op voetbalwedstrijden. De workshop zal gegeven worden aan een kleine groep deelnemers op het complex van RKVV Wilhelmina. Zowel de basisprincipes als specifieke tips en tricks voor sportofotgrafie zullen behandeld worden, voor een ieder wat wils. Na het gezamelijk fotograferen van een wedstrijd worden de gemaakte foto's gezamelijk nabewerkt.

Tarieven

De workshop sportfotografie op zaterdag 21 november 2015 wordt aangeboden voor €30,- per persoon incl. BTW.

Inschrijven

Indien u wilt deelnemen aan de workshop Sportfotografie op zaterdag 21 november 2015 kunt u onderstaand formulier invullen.

Voornaam:
Achternaam:
Straat en huisnummer:
Postcode:
Woonplaats:
E-mail:
Telefoonnummer:
Aantal personen:
Ik accepteer de Algemene Voorwaarden